Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
usch den här blev jag inte nöjd med! men i alla fall, det är skönt att skriva av sig lite.


vi talar samma språk

vi pratar aldrig
om det vackra
som växt fram

förut
räckte ett par ögon
och sammanflätade händer,
vi hade samma språk
ändå

men våra ögon
har fått så många
nya ord


och jag är så rädd
att vi inte talar samma språk längre
om vi låter
tungan
tala




Fri vers av blomsternätter
Läst 396 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-04-26 14:23



Bookmark and Share


    Issand. VIP
mer än bra!
bra gånger tjugofem!
tycker otroligt mycket om den här.
2009-07-20

  space
Du bör vara mer än nöjd tycker jag =)
2009-04-27

  Carola Zettergren
Enastående!!!
2009-04-26

  Sturesdotter
Mycket fin och beskrivande....ord behövs ju inte ibland, de gör livet mer komplicerat ....det är det osagda som för oss framåt - mot varandra
2009-04-26

  Junitvillingen
Vadå " usch "? Jag gillar den! Den rymmer många känslor, många frågor...* kram *
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter