Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken av en vän..

Trodde jag hade tre vänner

som jag kunde kalla dem bästa.


Men tydligen så har jag bara två.

Blev sviken av dig, en gång för mycket.

Så nu står jag här igen..

Med mina tankar inmurade

helt utan insyn..




Fri vers av Mikaela<3
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3