Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu HATAR jag en person. Är så arg att jag vill spricka!


Försvinn, gå ut och lämna mig i fred!


Jag ångrar att jag någonsin känt dig
Ångrar att jag gav dig mina fina ord
Vänskap, kärlek, trohet

Du återgäldar mig med ett fejkat leende.

"Fake a smile to please you!"


Om du bara kunde se mina nya tankar.

Från rosaskimmrande sockervadd till svartaste ebenholts.

Superior eyes


Seriously - Fuck you!




Fri vers av Loviza
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza