Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklam-TV


Tänk vad skönt

det var att titta på TV förr

när inte reklam-TV fanns

Men man kanske missade nåt

när man behövde gå på toaletten




Övriga genrer av eva m h
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 23:36



Bookmark and Share


  W.Riter
Hehe...Nu kan det ju var så illa att man faktiskt ibland kan sakna lite reklam när man inser att en film går på ettan eller tvåan och man vet att det inte blir någon paus förrän filmen är slut.:-)
2009-05-02

  Tosan VIP
Härligt beskrivet om utveckling på gott och ont...!
2009-04-27

    Maria Malm
Detta med reklamen gör tv till ett fantastiskt, icke receptbelagt sömnmedel. En fin beståndsdel, som ger en extra god insomningseffekt, är också att man repeterar vad som hände innan reklampausen, efter densamma. Ungefär som om man trodde att man hunnit glömma det på några minuter...
2009-04-27

  * Ammi *
jag avskyr all denna reklam som smular sönder alla program! det är psykisk terror tycker jag.
Kallar det för reklamprogram med inslag av annat ..
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h