Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll truten


Idag när jag var i Södertälje

och hörde alla måsar och trutar skräna

förstod jag plötsligt varför vi skriker

"Håll truten"




Övriga genrer av eva m h
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-26 23:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha javisst..så passande uttryck****
2009-05-02

  Tosan VIP
:-)
2009-04-27

    Mejja
***skratt*** härligt uppfångat!!!
2009-04-27

    Maria Malm
Ja, där ser man, alla uttryck har sin grund någonstans..ler..
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h