Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pandemi

hela folket ropar mitt namn
utan avgränsningar av land
de må kalla det för fågel,
fisk eller mitt emellan....

men jag är ett svin!




Fri vers av Fredric
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-27 22:07



Bookmark and Share


  Ex¤animo
även svin
har hjärtan

som oss
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric