Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag döljer

Och ibland kan jag inte låta bli,
att låta tankarna snudda,
vid det förbjuda.
Som jag döljer inombords.




Fri vers av Diffusiaria
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-28 12:35



Bookmark and Share


  aol
oj ja men så är det
2009-05-05

  Dorian
Återhållsamt det.
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria