Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord tar slut

 

du kan skriva orden

men kan aldrig förstå

det enda jag vet

när du skriver

på mina läppar

bryts

sigill

och hjärtat förlorar

sin botten

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-28 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo