Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag önskar, helt naivt, att allt kunde lösa sig...


kanske har jag fel

kanske har jag
fel

kanske måste jag tro på
att trots att våra
hjärtan inte nuddat varann
på flera glädjetider
så är vi sammanflätade
nu när det
börjar skymma



men älskling
det gör så ont att våga
ha fel
när det gäller dig




Fri vers av blomsternätter
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 19:09



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Så ömma ord...kanske du skulle våga visa...?
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter