Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tittade djupt ner i hennes urringning

och fann sin egen näsa

under mjölken

drunknad

i sin egen förlorade

barndom

han ville suga tag

aldrig släppa den tid

han aldrig blev

ifrågasatt

en minut känns lång

oavbruten

sedan slängde hon

bh:n 

räddade honom från 

mjölkfyllda drömmar

och dräpte honom

med verklighetens krav

på lydnad




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-28 19:48



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Men det slutet...känns för självklart.
2009-04-28

    resilient
Åh vilken fantastisk dikt. Vilket tema! Möjligen skulle jag avsluta med "sedan slängde hon behån och räddade honom"
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo