Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han var pudel och bög

hans vita hår krullade sig

under svarta naglar

hans svans tillgjort böjd

för att få mera plats

nakenrakad stolt

till sitt försvar

hånad av schäfe(r)n

älskad av advokat

rik på beröm

trimmad av Karl

vad kunde vara bättre

om det inte vore för

Catwoman

som gick längst fram

i hans pampiga parad

och låtsades att hon var hans bästa vän(!)

skallande, demokrati

var inget för lösa hundar

och klösande katter

the fight

was a fact

när det var synd om bögen

och Catwoman blev cool

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-28 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo