Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dag

morgon smeker solen blek
stundom rött dansar bröstens slag

dimaftons dräkt skingrar blå
sekund av mörker förfallet
drivved torkat på klippor
beklädda av salta bad

sötman i munnen
avslöjar
dag




Fri vers av Fredric
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 08:09



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En ny dag gör sitt inträde och du hittar fina vägar in i den...
det finns ett spirande hopp.

Gillar speciellt
"drivved torkat på klippor
beklädda av salta bad"
2009-04-29

  peter markurth
ja, detta är bra
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric