Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration

högt där uppe
där inga händer når
färdas ljuset
högt där ovanför oss alla

jag öppnar sinnet på vid gavel

denna dag har gått
gått sin väg
men nästa väntar, kommer med ljuset, kommer högt där uppe

jag finner inspiration bland orden du säger
jag når högre när jag lyssnar på din röst

tröst
full och stor
törst
efter mer

jag vaknar
mitt huvud är en ugn
brinnande, längtande, efter en kopp av inspiration
kommer det mer
kommer det fler
tillfällen
törsten
trösten
inspiration




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 521 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-29 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg