Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen stor affär









Man får inte göra
så stor affär av det
sa hon


vad menar du nu
sa han


ja livet och döden
våren och vintern


nu är du väl knäpp
sa han


ja jag menar
det är väl inte heller
någonting

att göra en stor affär av
sa hon




Övriga genrer av Bim
Läst 632 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-04-29 12:34



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Nihil admirare, heter det visst... vilket på engelska, åtminstone i Generation Kill (teveserien), konstigt nog tycks bli: admire nothing...
Jag har varit inne på de tankegångarna du uttrycker ett tag. Men ständigt möter man en helt annan och hetsigare inställning...vilket kan vara lite tröttsamt ibland.... (Kan man inte få lite lugn?)
Jag tycker du uttrycker dig helt lysande och perfekt!
2009-05-11

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Rolig och sorglig på samma gång. En sådan där torr humor. Och du säger något så väldigt viktigt. Och stort. Tack för det!
2009-05-02

    papillon
Hehe - så var den här dagen räddad!
2009-04-29

  Rachel Roth
med sådan humör får du nog vem som helst att tappa hakan...
2009-04-29

  Lilla My* VIP
Skrattar gott åt din humor här Bim!

"nu är du väl knäpp
sa han


ja jag menar
det är väl inte heller
någonting

att göra en stor affär av
sa hon"

Applåder*för oss som inte blev som vi skulle men var nöjda ändå!;)
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Bim