Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara i din jonathan bara i din



i dag är himlen så fantastiskt blå jonathan
den bär löfte om ännu en sommar
svalorna i skyn dansar och luften är varm

du jonathan, din mun är så vacker att kyssa
möter mina läppar i en vackraste förening
jag vill kyssa dig om o om igen älskade

vet din värmande famn så öm så trygg
vart skulle jag finna sån fullkomlig ro jonathan
i vems famn skulle jag kunna känna sån åtrå
bara i din endast din

idag gick jag barfota här ute i trädgården jonathan
jag tänkte på när du och jag var där ute vid havet
stranden som lovade frihet och klipporna styrka
himlen var så oskyldigt blå och vi var barn till solen







Fri vers av sunnanvind
Läst 372 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-04-29 17:53



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Känner igen känslan. Underbart beskriven. Du målar så vackra bilder....
2009-05-16

  Gisela Nordell
"vi var barn till solen"
tänk så oskyldig och vackert
enkel kärleken också kan vara
underbart att ta del av!
2009-05-06

  Eaglemountains VIP
Vackert och kärleksfullt .......
2009-05-06

  Glensan
Otroligt vackert skrivit med mesta möjliga känsla, bravo!!!!
2009-05-05

  Miss Mod
Mycket vackert.
2009-05-04

    © Birgitta Wäppling VIP
Medryckande text och vackra formuleringar.
Applåd!
2009-05-03

  issac.a.m
läser o njuter..
så vackert...
2009-04-30

  anits VIP
En alldeles bedårande text,
slutorden är ljuvliga, vi var
barn till solen
2009-04-30

  Majalis
Du skriver så vackert, nästan som att jag vill sjunga den när jag läser:)
2009-04-29

    JJ VIP
Barn av solen! Underbart skrivet! Applåderas! Mvh. JJ.
2009-04-29

  Blåbäret
som alla dina Jonathantexter så är den underbar att läsa...

blir bara så himla orolig att du redan vandrar barfota, bara för att blåsipporna vågar sig ut behöver inte du vara lika tidig
vi har ju faktiskt snö kvar vännen, om än enbart fläckvis!

men barfota liv mot solvarma klippor kan ju få vem som helst att bli galen, och har man då en Jonathan vid sin sida så är väl galenskapen komplett... ;)
2009-04-29

    Lindizz
Så vackert och målande, en levande skön känsla beskrivs med kärlek!
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind