Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonkast

Sammet, detta svarta sammet
likt mönstertapeter i min tanke

till nattens mörker
svettandes naken kyld av ljus
stöpta i heroin

andra världar höjer sig framför mig
likt gångar uppför berget
strax bortom dimman
inuti dina ögon




Fri vers av Fredric
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 19:50



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Jaa vaaackert...
2009-04-30

  Roula O
underbart vackert...
2009-04-29

  Suzy med punkterna
Strålande........
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric