Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tid läker sår...


förändring

ur avgrunden träder du fram
på din häst av skuggor
framträdande i solens lyster
stolt och tydlig - från mörker

du är smultron på sommaren
smaken som påminner om
den morgon då solen 
öppnade dina ögon - till ljus




Fri vers av Fredric
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 23:30



Bookmark and Share


  Roula O
texten känns som en smekande vind, full av tröst och hopp...vackert
2009-05-01

  Ex¤animo
Väldigt fint. Tröstande.
2009-04-29

  Suzy med punkterna
Vackert............ mycket vackert
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric