Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkrädd

jag skakar av rädsla
när jag sluter mina ögon
då kontraster smälter
och formar vakuum

... blir jag ingenting




Fri vers av Fredric
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 23:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Rädslan känns
2009-05-01

  peter markurth
fin och välgjord sak fredric
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric