Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då som är nu

 

Det var när vitsipporna
slog ut i full blom
och syrenerna knoppades

Det var när
värmen kom
och gräset grönskade

Det var när björken
pollinerade
och fåglarna sjöng

Det var då
du steg in i mitt liv




Fri vers av Mona*
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 10:50



Bookmark and Share


  * Ammi *
härligt!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*