Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visar sitt vackra..

Kärleken leder
till grönaste ängar
till blommande blommor
av vackraste färg..
till djupblåa vatten
av stillhetens skönhet
visar sitt vackra..
för längtande själ









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-03 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag följer Dig på denna underbart ljuvliga vandring.
Applåd
2009-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Psaltaren 23
2009-05-03

  Gisela Nordell
stillsam och skön
som estetikens
flödande vågor
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP