Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte att du ska vara mänsklig.

Jag vill inte att du ska vara så sjukt mänsklig,
jag vill inte höra dig andas in
och torka upp ögonen mellan fingrarna,
jag vill ha dig lycklig, jag vill se dig visa tänder,
jag vill att du ska vara helt jävla gudomlig ofelbar.
Du ser på klockan i köket och börjar gråta
för såren gör inte ont nog
och den som inte har simmat runt på botten än
har bara en väg kvar,
Jag vill inte att du ska simma nedåt med luft kvar i lugnorna,
jag vill bara att du flyta.
Jag vill inte att du ska känna som jag,
Jag vill inte att du ska vara så sjukt mänsklig,
jag vill ha dig som den ängeln
som du är.





Fri vers av Sofiapoema
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-01 21:40



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Stark stark... kanontext...och så ett oväntat slut!! *Applåder**
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema