Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårsflickans spegelbild


hon viskar tyst

hur kan alla andra känna dig
bättre än jag




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-03-27 20:44



Bookmark and Share


    Erika H
den här är underbart vacker
2007-03-28

  Daniel_78 VIP
skarpt
2007-03-27

  Daniel_78 VIP
skarpt
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP