Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå ...



Kan en nitisk tjänsteman
möjligen kunna anmäla mig
för åverkan på min egen dator
när jag som andra alternativ
måste göra något
när jag inte har möjlighet att
strypa Mika som sitter på
min högra sida i Microsoft
Hjärter ?

... en fegare och jävligare
spelare har jag aldrig mött !!




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-02 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real