Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesilycka



små små stunder av lycka
med stjärnstoft
i kupad hand

sprider obeskrivlig känsla
till mattad dag

små små stunder av tankar
med pärlkorg
i flätat mönster

sprider sol under skugga
till enkla vindar

små små stunder av ord
med blomstra
i färgad flaska

sprider värme och tillväxt
till ensam själ




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-02 11:36



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Mycket fina rader!
2009-05-04

    Lindizz
Poetiskt vackert!
2009-05-04

  Sladjana Zubcevic
"små små stunder av ord
med blomstra
i färgad flaska

sprider värme och tillväxt
till ensam själ"
Underbart skrivet!
2009-05-04

  Miss Mod
Vackra små ordrosetter, fint.
2009-05-02

  jardan
Det här är Poesi för mej - så vackra rader
2009-05-02

  Seasons VIP
Vackert skrivet!
2009-05-02

  Rosen VIP
vackra små flätade ord för själslig lycka...
2009-05-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
det är de goda
poesiorden, som
oss bär i livet här!
Vackert beskrivet!
2009-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen tjusigt.
2009-05-02

  mare VIP
Mycket fint......
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP