Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste att det var slut. Suck !



vi hade inget mer att
säga varandra
min navel och jag

allt var ältat klart
intill hopplöshetens
gräns

slut var askan
borta var vår säck
att sitta på vår häck
och klaga
hade nesligen nött hål
i baken på
tagelskjortan

vem är jag att sitta här
och vara missnöjd
mera
det är ju bara mig själv
jag kritiserar

men detta blir inte lätt
att publicera
för det är inte fint att
rimma
rent av korkat och
snudd på katastrof

det påstår då eliten
men håll för allt i
världen nu er leda
trut om det
annars blir det till
att åter stuffa runt i
tagelskjortan
å så ändan bar på
det ... suck !!




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-02 12:14



Bookmark and Share


  korpfjäder
Härliga tider, tagelskjorta och naken bak!
Såklart man får rimma - om det sköts så infernaliskt finurligt som här!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real