Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din.
röst.



the call

jag vet inte vad du väljer-
att döda mig eller få mig
att sväva högre än någonsin

och jag vet inte om det blir
någon lycklig dag innan min
födelsedag

(förut grät jag för att jag skulle bli äldre,
alltid dagen innan 3 maj - vi får väl se
om jag gråter också i natt)

men då blir det av en annan orsak

innan hoppet hinner växa sig stort
och innan jag blir för glad för att
höra din röst ska jag ringa dig
i nattens ljusa himmel

ja, i kväll får vi se hur snabbt
du avslutar vårat samtal













(eller om du ens svarar)




Fri vers av fröken a.
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-02 22:01



Bookmark and Share


  Sturesdotter
står bredvid dig som stöttning
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.