Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love, peace and understanding

Love peace and understanding
Fuck that
Ni blev asätare!
Ni blev millenniets girigaste generation.

Det går inte lura någon mer
Sex, drugs and rock n roll
Promota knark när ni byggde upp er miljardindustri
Ingen litar på er.
Era band är multinationella företag, metallica jagar barn
En ny generation har fötts upp, plundrad inpå bara benen.
Inhysta i betongkollosser
barnen leker med pistolattrapper på nerdränkta gator i piss

Nej det handlar inte om Biskop, Angered eller Bergsjön!
Betongbarnen växer upp på din bakgård.
Fasaden håller på att fallera
Stadens kittlar kokar
150 nya miljoner till polisen
Spökhus av nerlagda skolor.

Hör pistolskotten ekar
Drugs, Violence and malls
Nu kommer skörden

Tror ni inte vi kan se era båtar
Politikerna hörs
Konsumera
Nu vädjar ni!
Allt ni byggt upp går ut på en sak
Konsumtion
Det har ni lyckats lära oss
Till den grad att vi går över lik
Precis som ni gjorde

Kärlek fick aldrig plats
Är du rädd?
Kärlek var för allt för dyrt
Ni glömde investera
Det är konkurs
Vilken rekyl

Se in i pistolmynningen
Den är allt som blir kvar




Fri vers av kw.
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
superb realism.Tack!!!!!
2009-10-29

  Mats Henricson
Glöd , Kraft och Skicklig Ironi präglar detta ! Bokmärker ! Gillar detta Skarpskytte !!
2009-05-03

  genni VIP
Åter igen, alltid lika bra!
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

kw.