Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt, typ 17 år va jag väl (om mattias kanske)


vänd alltid om

Rosa fluff-hjärtan
Hallonröda pussar
Regnbågsfärger i min vardag

Verkligheten väckte mig
Jag snubblade över rosens taggar
och rispade upp mitt liv




Fri vers av Lipshit
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-04 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit