Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under tusen tal



jag kan egentligen inte beskriva
språket är för enkelt

sanden har för många korn
som inte jag kan räkna

kanske för att min ögon
begränsar

det dolda under




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-04 16:50



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert..
2009-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Abrahams barn.
2009-05-04

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP