Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

provning

läpjandes... blodrött
på singel och makadam
för tungan runt läpparna
som likt rosor
smakar liv

musiken var bedövande
när jag skrek med
till ekot av
pistolen som tystnat

och i munnen
avsmakades livet
kallt




Fri vers av Fredric
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-04 23:26



Bookmark and Share


  ia VIP
lysande
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric