Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråt

 

dina salta tårar

berör mitt vemod

min sorg

orkas inte höras

skrattmåsarna har byggt bo

i mitt hjärta

du är ensam

på min klippa

med sorg

det är vatten

isande kyla

mörkret

och skrattet

blandas i dimman

runt om

hånet mot mitt

där du är skyddad

bygger mitt hjärtas

hemligheter

med lögner

runt oss

vi känner tilltro

till lånad kärlek

och älskar med varandras

smärta

möts i ögonblick

av saknad

djupa suckar

när vi famlar

i varann

andetag mot kind

värmer

hav

av 

det salta.

frusna tårar

endast befriade


från kontroll

 

beroende


av

oss

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo