Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga stå i min egen kraft fullt ut




Jag välkomnar
rädslan
att ro
mina projekt
i land


Jag välkomnar
rädslan
för
fullbordan
för
att
avsluta
och
gå vidare


Jag välkomnar
in
att följa upp
och
att fullborda
att
våga stå
i min
egen kraft
att
våga stå
i
ljuset
fullt
ut




Fri vers av Ewa Flower
Läst 365 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-05 08:23



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Du är modig du
2009-05-08

  Sahara
Jättefin, tack för läsandet.

/ Sarah http://scva.se

2009-05-07

  Cosmic Johanna
Aktuellt, bra,

synkronisitet:-)

applåder!
2009-05-07

  Rockalex
Tack för inspiration
att jag också ska våga
2009-05-07

  Lotti
ja så härligt denna text ska sparas:-)
2009-05-05

  SeXara
Det gör du helt rätt i. Det är först när man välkomnar rädslan som den kan bli ens vän. Fint skrivet!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower