Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt. Giv=Det jag fått av livet: hand, giv.


Strålande färger

Strålande färger

strålande liv

vackra giv

Lyckan står mig bi

Strålande känslor kommer ut ur mitt hjärta

som är kallt efter vintern

Livet är kallt och hårt

men livets vind får mig att känna,

strålande känslor får mitt kalla hjärta

att bli varmt igen

Strålande känslor får våren att blomstra

på nytt


Livet återvänder till världen

och jag föds på nytt.

Jag slappnar av igen,

och känner vågen av känslor

strömma från mig.

jag är inte spänd längre

jag ser nya visioner, och ny glädje

jag känner allt omkring mig

Jag känner mitt liv

Jag känner livets skönhet

och all den rikedom det ger

Jag känner mina dagars värde

och de saker jag gjorde rätt

jag glömmer gårdagens misstag

och sätter mig på det mjuka gräset

jag sover i gräset

och vilar ett tag

livet är fint

och det är en lugn dag





Fri vers av Sareo
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 11:52



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Förlåtande emot sig själv, den bästa gåvan!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo