Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generad

 

kände
hur du såg på mig
när jag klädde mig

generat
tyckte jag om det




Fri vers av Mona*
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-05 20:15



Bookmark and Share


  PPQ
ett smärre mästerverk riktigt bra
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*