Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas vi ses snart.

Jag har väntat länge på att livet ska komma ikapp
men nu vet jag att JAG måste springa ikapp DET
så jag åker bort, lämnar dig ett tag
men jag lämnar dig mitt hjärta tills den dag
vi ses igen och förhoppningsvis omfamnar varandra
med tårar i ögonen och nyfunnet mod
jag ser någon i spegeln nu men vet inte vem
kanske måste jag åka bort
så jag kan hitta hem




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-06 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå