Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsvals på franska

Toi
une rose
sans épines
Moi
la rosée
qui coule
et coule
de ta joue




Fri vers av George.
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.