Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenheter..

År passerar
formar människor
det livet gett
det man upplevt
livserfarenheter..
på gott på ont
av glädje av sorg
olika bagage..
gör olika förändringar
planera liv går aldrig..
livet bär överraskningar
att aldrig veta vad som kan hända..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-06 12:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dock "samverkar allt till det bästa för den som älskar Gud och är kallad efter Hans rådslut" Det blev min tröst i livet.
2009-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Circumstances beyond control.
Det vore trist om allt vore förutsägbart.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP