Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdfullhet

Och med panikens dekadenta sanningsgrus i ögonen
Och simmiga antikänslor famlandes i hjärnans innersta vindlingar
Skrikande vitorna och lögnerna
Virvlandes i glömska

Vandrar jag i vårtrafiks ljus

Gravitationen och
Smaken av tyngdfullheten
Baddar min infekterade hjärnas åtrå,
Och viljan att vilja nånting annat

Själ-desinficerad och klinisk
En hyllning till operationssalen
Och tvättmedel

Rena dina tankar
Rena dina känslor
Rena lungorna från verklighetsleken
Dina läppar alltför girigt andats in

Men du, spill inte ut
Dig själv
I lummiga trädgårdar
av regnbågskombinationer

Tappa balansen
På randen till sanningen
Och slit mig ned
I renheten




Fri vers av George.
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-06 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.