Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klädda murar

en gång
men inte längre
bultar du
bakom staket
skyddat av hud

förlåt mig
jag försökte
klättra över
de falnade fasaderna
som rasade

samman




Fri vers av Fredric
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 23:05



Bookmark and Share


  Roula O
livet är hårt, men man ska aldrig ge upp... bra skrivet!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric