Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

do it!


don't let the rush go to your head
or do
nobody can read your mind anyway




Fri vers av mariaveronica
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-07 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica