Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan Om Ringen

 

Här kommer den kapitalistiska funderingen;

Förödmjukelsens ring.

Här kommer den kapitalistiska förskingringen;

Svekets ring.

Här kommer den kapitalistiska förklaringen;

 Fördomens ring.

(One ring to rule them all)

Smaragderna glimmar förföriskt i solen.

Vill du behålla Dyrbarheterna,

Eller slänger du dem i sjön?




Fri vers av "Dempa"
Läst 398 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-07 22:29



Bookmark and Share


  Redeemer
Gillar kopplingen till Tolkiens välkända alster!
2009-08-11

  Roula O
släng den...jättefin skrivet och bra flyt...
2009-05-13

  Marjavaara
Rejäla ord från en rejäl ordflödare
2009-05-08

  Eaglemountains VIP
Den onda ringen. Eller onda cirkeln.

Som vi befinner i oss nu, när kapitalisterna flyger omkring i sina fallskärmar, tyngda av penningpungar, men svävar ändå omkring, fria och befriade från skuld och samvete, trots att så många av dem har investerat småspararnas pengar, pensionspengar och allt möjligt, och förbrukat dem. Men .....någongång måste de ju landa ......
2009-05-08

    ej medlem längre
Dumpa skiten och bygg en verklighet i stället för denna västerlandets prepubertala lekstuga-mitt recept!
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"