Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en längtan




Sommarmorgon

 

 

Där blå tonerna strömmar
tyst i den ljusa natten
och havet vilar stilla
en blank spegel av vatten

Där sitter vi i blommors doft
omslutna av kaprifol
med vinglas på bordet
i väntan på morgonens sol

Luften står still
tystnad och endast vågor
sittande hand i hand
inga svar inga frågor

Vi lyssnar på livet
och tiden står still
denna nyfödda morgon
ny dag att göra det vi vill

I öster solen första strålar
en fågels första sång
och en lätt bris hjälper
dagen komma igång


©Lars09




Fri vers av Gryft
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-07 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft