Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU





Alla förut levande och nu levande varelsers tidigare handlingar
har lett fram till detta NU.


Ett NU som i sin tur leder
till alla nu levande och framtida levande varelsers NU.



© Boa Berg
2009-04-20
05:56




Fri vers av Boa Berg
Läst 430 gånger
Publicerad 2009-05-08 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg