Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tja. vad säger rman? shit happens =)


lycklig


visst fan vill jag
att du ska vara lycklig!


men var du tvungen
att bli det med någon annan?




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-09-20 16:53



Bookmark and Share


  Jade Lee
Vasst! :P
2005-10-12

  Daniel_78 VIP
ish fan fuck jävla skit....också
.... =(
2005-10-05

  Therés
OJ! Vad bra! Satt som en smäll...
Betyg MVG av mig
2005-09-30

  swimsus@gmail.com
Komiskt...smärtsamt...sant..bra under rubrik..precis...tusan..
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker