Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bror min



Tunghängda steg
inte längre lätta

grovskor med
stålhätta

svårt är att gå
vägen med järnhand
håller fast

Kvicksand långsam.

Tungskodd
med trötta fötter
tapper

len sand
tjocknat har

sugande lera
uppslukar drar

köttätande växt
utslagna blad
klibbiga sega

Tung mot mark
under jord
mina lemmar
mjukt pressas
kroppen kvävs
av kvicksand
långsam

ropar
broder hör du mig
han svarar
vem är du
jag känner ingen
lillasyster

dock lovar jag dig
en sten
med orden
här har en
okänd liten soldat
gått under




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-09 09:29



Bookmark and Share


  Vildand VIP
När en storebror överger sin syster liten , går hon under ...
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real