Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ordet frihet

Vackert, luftigt, lekande lätt
den rike bär det i stilla glömska
De luftiga vindar som lättnaden klätt
svalkar den som inte måste önska

Smärtande, isande, svidande svårt
där det saknas kan det aldrig finnas
Den trötte kämpen kämpar alltför hårt
i den kamp som inte kan vinnas

Gripande, rasande, rörande retsamt;
En tvivlande borttappad självklarhet
som endast hörs av den som lyssnar vant
Det är det hemlighetsfulla ordet frihet




Fri vers av Taurus
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-09 09:32



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
ÄLskar ditt sätt att skriva!bravo!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus