Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberkänsla




Svårmod

Kyla, motstånd

Sten mot bladet

Gnistor fyller tomrum

blixtrar i tung luft

Grå är himlen


Är mitt hjärta


Glas är syftet

Vasst och kallt,

Duger ej att döda med, Men

Smärta lindrar smärta

Och jag sjunker




Fri vers av Freeway4
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-09 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4