Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på det du säger.

Jag tror på det du säger.
Jag tror jag låter dig trycka in dina ord i murarna
mellan mina tänder,
herre gud, den låten kan jag utantill på två språk,
Denna här dansen drar mina höfter i
cirklar över golvet,
jag håller munnen öppen för dig,
och andas tungt över min tunga,
för du kanske råkar beröra mig,
och jag tror på det du säger,
det gör jag verkligen,
jag tror på varenda litet
ord som du
säger till mig.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 13:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
MÄSTERLIGT!!!..nog det bästa jag läst av dig!!!
2009-05-10

  Carola Zettergren
Enastående Sofia..sanslöst snyggt!!!Applåderar och bokmärker för det här är superbt!!!!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema