Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan marken nås


Fångar i handen ett fallande höstblad
som just släppt sin tveken från grenens yttersta fäste.

Fylls av vetskapen
att du kommer att göra detsamma,
om jag någon gång blir till ett skört männsikoblad.




Fri vers av _Mian_
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-09-20 20:11



Bookmark and Share


  _Mian_
Din röst är hörsammad Cicero och sista raden är nu stoppad i en säck.
2005-09-21

  Cicero
Jag försökte skriva "omdöme 4" men nånstans gick det fel. Nu kom en kommentar att jag inte kan rösta på den här texten. Hur som helst, utan den sista raden sulle jag tycka att a"alla borde läsa" den här.
2005-09-21

  Cicero
En fin beskrivning av "Tillit" av det slag som endast du kan. Hela texten är en metafor för "vänskap". Du skapar värme i dina texter utan att tappa balansen mot det banala. Möjligen känns den sista raden lite tung. Den kan tas bort , tycker jag, utan att dikten förlorar på det.

Ytterligare en subtil miantext!
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_