Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

Och under alla dessa blickar
Faller en oönskad kommentar till tiden
Till orden
Till allt vi vill vara, men inte kan
Och ondskan och bitterheten, den ljuva, dånar
Över vattnet och hörs genom ett öppet fönster
Glas som sakta vibrerar av en åsksmäll
En pust av vind från en ensam själ
En ensam mun, en ensam tanke
I den värld där vi lever
Alla tillsammans, men var för sig




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 15:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det behövs så lite...
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity